Verkstad

Åkerbergs Trafik AB är ett framstående åkeriföretag med ett brett utbud av tjänster som riktar sig till både företag och privatpersoner. Med sin egen moderna verkstadshall är de välutrustade för att erbjuda högkvalitativ service och reparation av en rad olika fordon, inklusive bussar, bilar och lastbilar.

När det gäller säkerhet är vi särskilt inriktade på att erbjuda tjänster som ökar trafiksäkerheten. Bland annat erbjuder de montering och kalibrering av alkolås, en tjänst som är särskilt efterfrågad av företag som vill säkerställa att deras förare inte är alkoholpåverkade när de sätter sig bakom ratten. Dessutom utför vi bromstest för att säkerställa att fordonens bromssystem fungerar som de ska.

Vi har också en omfattande erfarenhet av att reparera och underhålla fordonens AC-system, en tjänst som är särskilt värdefull under de varma sommarmånaderna. Dessutom erbjuder de däckbyten och försäljning av däck, vilket gör det enkelt för kunderna att se till att deras fordon är redo för vägarna oavsett årstid.